Sfeervol Kerstconcert door Con Amore Baexem

Archieffoto

BAEXEM – Gemengd koor Con Amore Baexem, een enthousiast koor met leden uit heel Midden-Limburg, viert in 2022-2023 haar 40-jarig jubileum. Het traditionele Kerstconcert in dit jubileumjaar vindt plaats op zondag 18 december 2022 om 19.30 uur in een sfeervol Baexheimerhof in Baexem.

Sinds 2011 wordt het koor gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Onder haar deskundige leiding weet ze de koorleden met hart en ziel mee te voeren in de muziek. 

Con Amore heeft een veelzijdig repertoire opgebouwd, bestaande uit klassieke muziek, volksliederen, musicals, spirituals, gospels en popsongs. Tijdens het Kerstconcert zal het koor een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Con Amore wordt zoals altijd op de piano begeleid door Toon Konings. Verder zal dwarsfluitiste Lynn Horsch haar medewerking verlenen aan dit concert.

Lynn Horsch

Con Amore wil tijdens haar Kerstconcerten graag jong talent een kans geven. Dit jaar zal de jonge dwarsfluitiste Lynn Horsch enkele kerstliederen spelen.Tevens zal ze Con Amore begeleiden bij enkele liederen. Lynn is 15 jaar en afkomstig uit Kerkrade. Al vanaf haar zevende jaar krijgt Lynn les op de muziekschool van dwarsfluitdocent Paul Theunissen. 

Al met al belooft het een prachtig en gevarieerd concert te worden waarvoor Con Amore je van harte uitnodigt. Tijdens de pauze kun je genieten van koffie en kerstbrood. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard van harte welkom.  

Meer informatie over het jaarprogramma van het 40-jarig jubileum van Con Amore vind je op de website www.conamorebaexem.nl.

Vorig artikelProgramma gratis Congres Duurzaamheid compleet
Volgend artikelWaterschap Limburg neemt extra maatregelen om water vast te houden