Programma gratis Congres Duurzaamheid compleet

De laatste namen van sprekers en exposanten zijn bekend. Parkmanagement Weert organiseert op vrijdag 4 november voor het eerst een Congres Duurzaamheid voor ondernemers in Weert. Entree is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Het Congres Duurzaamheid is een initiatief van Parkmanagement Weert en wordt mede mogelijk gemaakt door partners Gemeente Weert, EKB Nederland en Weert Marketing. Tijdens het evenement staan herkenning, erkenning en actiematigheid omtrent duurzaamheid centraal en wordt Weerter ondernemers actuele informatie, kennis, praktisch advies en haalbare mogelijkheden geboden. De ondertitel luidt dan ook: ‘Deal met duurzaamheid’.

Het congres vindt plaats op vrijdag 4 november van 12.00 tot 18.00 uur plaats in de Paterskerk. Op het centraal ingerichte plein vergaren ondernemers kennis over de mogelijkheden te verduurzamen. Vanuit infostands verstrekken maar liefst dertien lokale specialisten informatie. De opzet is informeel, waarbij deelnemers zich onder het genot van een drankje kunnen oriënteren.

Presentaties

Op twee daarvoor ingerichte presentatielocaties worden afwisselend presentaties gehouden over het nut en de noodzaak van verduurzaming. De inhoud van de presentaties is uiterst veelzijdig: van informatie over wetgeving omtrent duurzaamheid tot de duurzame personele inzet van talenten. Onder de sprekers zijn bedrijven die op vooruitstrevende manier aan duurzaamheid werken, waaronder Rabobank, Solarge, Energie Makelaar, Van Kaathoven en Lerend Leven. Om 15:00 uur zal wethouder Steinbach namens de gemeente de aanwezige ondernemers toespreken.

Gratis entree

Het evenement is toegankelijk voor ondernemers uit het verzorgingsgebied van de gemeente Weert. Zowel voor leden als niet-leden van Parkmanagement Weert is entree gratis. Aanmelding via www.parkmanagement-weert.nl/congres is wenselijk (maar niet verplicht). Hierbij kan ook interesse in het bijwonen van de presentaties worden aangegeven. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Vorig artikelZangvereniging Con Amore organiseert Hobby Happening
Volgend artikelSfeervol Kerstconcert door Con Amore Baexem