Weerter dansers doen mee aan Dancing Peel en Maas

WEERT – Afgelopen zondag was het zover: de eerste grote opnames van Dancing Peel en Maas in DOC6, Panningen. Vier dansers van Judith’s Dance Point en N-Flow Dance uit Weert stonden in de voorrondes op de dansvloer om de strijd aan te gaan met 7 andere dansparen. Aanstaande vrijdag zal de derde aflevering uitgezonden worden op Omroep P&M, waarin de eerste voorronde te zien is. De tweede voorronde wordt uitgezonden op vrijdag 4 november.

Dancing Peel en Maas

Voor het programma worden 11 prominenten uit de kerndorpen van gemeente Peel en Maas, gekoppeld aan 11 “professionele dansers”. De bedoeling is dat deze professionele dansers met hun prominent binnen een zestal weken een bepaalde dans instuderen en die dan voor het publiek en de camera presenteren. Uit die originele groep van 11 dansparen gaan er 6 door naar de finale, waarin ze een nieuwe dans zullen uitvoeren en strijden om de Dancing Peel en Maas wisseltrofee.

Help de Weerter dansers mee naar de finale!

De voorrondes zijn al opgenomen, maar binnenkort spelen de kijkers een cruciale rol! De jury heeft al punten vergeven, op basis waarvan het eerste koppel direct naar de finale gestuurd is. Het lot van de rest van de koppels ligt in de handen van de mensen thuis!

Via de website van Omroep P&M kun je stemmen op jouw favoriete koppel. Op basis van alle stemmen, in combinatie met het jurycijfer, gaan er weer vier koppels naar de finale. De overige zes koppels zullen nog één maal een nieuwe dans voor moeten dragen, in een strijd om de laatste finaleplaats. Wil je de Weerter deelnemers steunen, stem dan na aanstaande vrijdag op de dansers van Judith’s Dance Point en N-Flow Dance!

Verder kijken?

Volg het programma op de voet door iedere vrijdagavond om 18:00 uur de televisiezender Omroep P&M aan te zetten of kijk live mee via de website. Na afloop van de uitzending kun je deze terugkijken via de app of het YouTube-kanaal van Omroep P&M.

Op zaterdagavond wordt er een aflevering van ‘Dancing Peel en Maas, achter de schermen’ uitgezonden, waarin je precies kunt zien wie de prominenten zijn, hoe het trainen verloopt en welke voorbereidingen allemaal uitgevoerd moeten worden om het programma goed te laten verlopen.

Zondag 13 november zijn ook weer live-opnames, dus als je deze unieke gebeurtenis bij wilt wonen, koop dan kaartjes via de website van DOK6.

Vorig artikelNederlandse kampioenen op de Vossenberg in Meijel
Volgend artikelExtra hulp voor inwoners Weert vanwege stijging energiekosten