Gewijzigde planning onderhoud Boshoverbrug in Weert

Weert – Een jaar geleden is gestart aan onderhoudswerkzaamheden aan de Boshoverbrug in Weert. Tijdens dat werk in september van vorig jaar ontstond een schade aan de brug waardoor het werk lange tijd stil lag.

Nadat de schade aan de Boshoverbrug in het voorjaar werd opgelost, is op 3 oktober gestart met de uitvoering van het oorspronkelijk geplande onderhoud. Tijdens dit onderhoud is opnieuw een afwijking geconstateerd op de brug. De werkelijke situatie komt daar niet overeen met de bouwtekening. Doordat deze afwijking op tijd is ontdekt, is geen schade ontstaan. Wel moeten een aantal aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierdoor wijzigt de planning van het werk en de bijbehorende afsluitingen en omleidingen.

Gewijzigde planning en afsluitingen

  • Fase 1 van de werkzaamheden is inmiddels afgerond.
  • Fase 2: vrijdag 21-10-2022 18:00 t/m vrijdag 11-11-2022 18.00 uur. De rijbaan richting Stramproy is gedurende deze periode afgesloten.
  • Fase 3: vrijdag 11-11-2022 t/m vrijdag 09-12-2022 18.00 uur.

De rijbaan richting Eindhoven is gedurende deze periode afgesloten. Fietsers kunnen wel over de brug blijven rijden en worden via de afgesloten rijbaan langs het werk geleid. In de avonduren is het fietspad telkens weer open voor gebruik.

Omleidingen en meer informatie

Het verkeer wordt via de Ringbanen omgeleid. De precieze planning van de werkzaamheden kan door omstandigheden altijd wijzigen. Op de bebording en www.weert.nl/werkzaamheden-boshoverbrug staat alle actuele informatie.

Vorig artikelGrote rommelmarkt Leveroy op zondag 6 november
Volgend artikelNederlandse kampioenen op de Vossenberg in Meijel