Drie-koren-concert in Heel

HEEL – Zangggroep Heel Vocaal uit Heel brengt op zaterdag 22 oktober een energiek en gevarieerd Drie-koren-concert voor het voetlicht.

Het concert  gaat van start om 20.00 uur. We zien u dan heel graag in: CC Don Bosco,  Mgr. Savelbergweg 100 te Heel. De samenwerking met twee altijd enthousiaste collega koren als zanggroep Cascade uit Eindhoven en Zangkoor Enjoy uit Tungelroy staat garant voor een bijzondere ontmoeting.

Heel Vocaal, onder leiding van dirigente Lilit Sati, tekent voor de organisatie. De entree is gratis. Vrijwillige bijdrage in de daarvoor bestemde pilaar is welkom. Je bent van harte welkom op deze niet te missen muzikale avond.

Vorig artikelChoral Evensong op 2 oktober in Franciscus Huis Weert
Volgend artikelWegwerkzaamheden gemeente Weert in het najaar