Choral Evensong op 2 oktober in Franciscus Huis Weert

WEERT – Capella Sine Vinculs onder leiding van Bea van der Kaaij zal weer een Choral Evensong verzorgen op zondag 2 oktober 2022 om 17.00 uur in het Franciscus Huis, aan de Biest 43A te Weert.

De Choral Evensong is een gezongen avonddienst uit de traditie van de Anglicaanse kerk en op 2 oktober zal er muziek klinken van Weelkes, Gibbons en Parry. Voorganger is Gerard Heesterbeek Ofm en Jeanne Giesbers.

Ze herdenken het sterven van St Franciscus (Transitus). Traditiegetrouw is er een nazit in de Paterskerk met een drankje en een knabbeltje, zodat wij elkaar in een andere ruimte na de dienst nog op informele wijze kunnen ontmoeten.

Vorig artikelVerbouwing van De Groene Transformator in Roermond gaat van start
Volgend artikelDrie-koren-concert in Heel