Ontmoet Chinouk Thijssen in Weert tijdens de Boekenweek van Jongeren

Chinouk Thijssen @ Schrijverscentrale

WEERT – Chinouk Thijssen, winnaar van de Jonge Jury Prijs en een van de auteurs van de 3PAK bundel, is in de Boekenweek van Jongeren te gast bij Bibliocenter Weert.

Chinouk vertelt deze avond over haar boeken, waarom ze graag schrijfster wilde worden, waar zij haar inspiratie vandaan haalt en welke thema’s belangrijk voor haar zijn. Ook zal zij kleine stukjes voorlezen en geïnterviewd worden door leerlingen van het VWO van het College. 

Over Chinouk

Chinouk Thijssen schrijft Young Adult-thrillers voor 14+. Zij was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van boeken als Fataal spel, Gegijzeld, Dubbelleven, Je hebt één nieuwe volger en de Truth or Dance-trilogie. In juni verscheen haar nieuwste YA-thriller Museumnacht. Daarnaast is Chinouk dit jaar een van de 3PAK-auteurs! 3PAK is het Boekenweekgeschenk van de Boekenweek van Jongeren.

Meer info en aanmelden

Chinouk komt op 20 september om 20.00 tot 22.00 uur naar Bibliocenter Weert. Wil je dit niet missen, meld je dan aan via www.bibliocenter.nl/chinouk-thijssen. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden 5 euro en voor niet-leden 7,50 euro.  

Boekenweek van Jongeren

De Boekenweek van Jongeren, die plaatsvindt van 16 tot en met 25 september, inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Het motto is dan ook: dit wil jij lezen! 

Vorig artikelKermis in Stramproy
Volgend artikelMuseum W verwelkomt 10.000ste bezoeker