A Meezing concert Con Amore Baexem

BAEXEM – Gemengd koor Con Amore uit Baexem viert in 2022-2023 het 40-jarig jubileum. Gedurende het jubileumjaar vinden er verschillende festiviteiten plaats. Om te Zumpe viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum.

Con Amore Baexem richt zich dit jubileumseizoen op ‘samen zingen’. Op zaterdagmiddag 1 oktober, aanvang 14.00 uur, zingt Con Amore Baexem in samenwerking met het smartlappen- en levensliederenkoor “Om Te Zumpe” een aantal klassiekers en eenvoudig mee te zingen liedjes, waarvan de tekst of het refrein bij de meesten wel bekend is. Als altijd onder de inspirerende leiding van Veronika Peerboom-Chujanova. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen. De toegang is gratis.

In het voorjaar hebben een tiental nieuwe zangers, zangeressen en geïnteresseerden de mogelijkheid gekregen hun stem te leren kennen met ondersteuning van een zangdocente. Zij zingen mee tijdens dit concert.

Een aantal leden van Con Amore zingt ook in Om te Zumpe en de link om de jubilea gezamenlijk te vieren was dan ook snel gelegd. Om te Zumpe treedt regelmatig op in verzorgingshuizen bezorgt de bewoners daarmee een gezellige en vrolijke middag.

Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig meerstemmig repertoire. Klassiek, musicals, volksliederen, spirituals, gospels, arrangementen van popsongs. Con Amore zingt liederen in vele talen, uit diverse culturen. Lijkt het jou ook leuk om te zingen in een groep, kom dan eens luisteren of meedoen bij een repetitie op dinsdagavond 20.00 uur in de Baexheimerhof in Baexem en ervaar hoe ontspannen zingen kan zijn. Alle informatie staat op de website www.conamorebaexem.nl of volg ons op hun facebookpagina.

Vorig artikelOpleiding tot Ervaringsdeskundige zorgt voor versterking zorg
Volgend artikelLezing: Samen zorgen voor onze aarde, ook iets voor de kerk?