Harmonie EMM Budel speelt ‘Musical Memories’ in Thorn

THORN – Harmonie EMM Budel, onder muzikale leiding van Wout Claessens, geeft zondag 18 september om 14.00 uur haar grote openluchtconcert ‘Musical Memories’ in het Openluchttheater Thorn.

‘Musical Memories’ is een selectie van de mooiste muziek uit de meest populaire musicals, met zang van diverse solisten en het Projectkoor ‘Experience’ uit Budel. Van Grease tot Les Miserables en van Soldaat van Oranje tot Mary Poppins. Tevens neemt het projectkoor ‘Experience’ een aantal eigen nummers voor zijn rekening.  Al met al een afwisselende muzikale show vol herkenning en geschikt voor jong en oud.

Door de jaren heen heeft Projectkoor ‘Experience’ optredens verzorgd binnen en buiten Budel. Projectkoor Experience, momenteel bestaand uit ongeveer 45 koorleden, heeft een breed repertoire van moderne muziek. 

Sinds 2009 dirigeert Sylvia Berghs uit Baexem het koor. Een eigen combo begeleidt het koor bij de uitvoering.

Kaarten à € 10.00 zijn te bestellen via: www.openluchttheaterthorn.nl.

Vorig artikelWandelen en fietsen met Weerter stadsgidsen tijdens Open Monumentendagen
Volgend artikelAlle Toons Toppers bereiken top Mont Ventoux