Kermiswandeling in Weert

WEERT – De grootste en gezelligste familiekermis komt er weer aan. Wil jij samen met anderen gezellig langs alle attracties lopen en genieten van de sfeer van de Weerter kermis?

Punt Welzijn en Bibliocenter willen, in het kader van de Week van de Eenzaamheid, ervoor zorgen dat iedereen deze mogelijkheid heeft. Dit doen ze door het organiseren van een kermiswandeling.

De kermiswandeling is voor iedereen die graag, samen met anderen, een rondje over de kermis wil lopen en wil genieten van al het licht, geluid, gedraai van de attracties, de lekkere geuren van de diverse eetkraampjes en de sfeer die de kermis met zich meebrengt.

Jong en oud is welkom

De kermiswandeling vindt plaats op dinsdag 27 september. De kermis is die dag tot 14.30 uur prikkelarm. Dit betekent dat er geen harde muziek wordt gedraaid en dat er geen felle lichten of lichtflitsen zijn. Daarnaast zal de ritsnelheid aangepast worden. De wandeling zal gedeeltelijk onder dit moment vallen.

Ze komen samen bij in de Koffieboekerij bij de Bibliotheek Weert – Wilhelminasingel 250. Inloop is vanaf 13.00 uur. Hier staat een kopje koffie of thee voor je klaar.

Vanuit hier zullen ze de wandeling starten rond 13:30 uur. Ze verwachten rond 16:30 uur terug te zijn bij het Bibliocenter. Aanmelden is niet nodig.

Vorig artikelKoningschieten bij Schutterij St. Sebastianus Laar
Volgend artikelGeslaagde jubileumeditie Limburg Festival