Café de Harmonie in Weert viert 45-jarig bestaan

WEERT – Café de Harmonie 45 jaar: wie had dat gedacht?! Een groot aantal stamgasten van weleer in ieder geval wel. Die zijn al die jaren trouwe bezoeker en ‘sponsor’ van de kroeg. Dat de Harmonie 45 jaar bestaat, laten ze niet zomaar voorbij gaan.

Café de Harmonie viert het jubileum tijdens een schitterend feestweekend, van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september aanstaande. Niet alleen uitbaters en medewerkers maken deel uit van de historie, maar jullie als ‘relatie’ zeer zeker ook. Daarom nodigen ze iedereen graag uit om de jubileumactiviteiten bij te wonen.

Wat kun je verwachten?

In ieder geval een artiesten carrousel met diverse bands van vroeger én nu.

Op vrijdagavond 2 september treedt VIDO op. De band heeft in het verleden veelvuldig op de bühne gestaan. Natuurlijk kan VIDO niet zonder een geweldige opwarmer in de vorm van The Booze ’n Blues Trio, het aanstormende talent van Weert.

Vervolgens vindt op zaterdag 3 september vanaf 15.00 uur de reünie plaats met de oud-kasteleins en barmedewerkers. Kom jij nog even proosten met jouw favoriete kastelein van toen? Tijdens de reünie draait DJ Geer originele vinyl platen van Rob van Dooren. Daarna neemt DJ Reece plaats achter de draaitafel voor een swingende 70/80/90 party tot in de late uurtjes.

Op zondag 4 september serveren ze een overheerlijke brunch vanaf 11.00 uur. Dan is het tijd om te evalueren en nog een keer terug te kijken op het jubileumweekend en 45 jaar historie.

Aanmelden

Wil jij tegen een geringe vergoeding gebruik malen van deze brunch, dan mag je jezelf aanmelden aan de bar. Uiteraard is er tijdens de brunch weer een muzikale noot.

Vorig artikel‘Hoewel het hard werken is, heeft boer zijn mij dierbare ervaringen in het leven gebracht’
Volgend artikelDe typecursussen bij Bibliocenter gaan in september van start