Pierre uit Stramproy wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij

STRAMPROY – Een grote verrassing voor Pierre uit Stramproy. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Pierre werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes. 

Pierre weet wel raad met zijn gewonnen geldprijs: “ik wil al heel lang een bootreis maken en dat kan ik nu eindelijk waarmaken.

Uitreiking op televisie 

De uitreiking aan Pierre uit Stramproy is op 2 oktober te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’.

Win-win   

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen. 

Vorig artikelEten met Franciscus: een maaltijd die ons samenbrengt
Volgend artikelBibliocenter Nederweert – Taalwandeling bij de Groote Peel