Music meets Franciscus in Weert: the final edition

WEERT – Na het overweldigende succes van Music meets Franciscus in 2015 en in 2017 kon een vervolg niet uitblijven. Op vrijdag 7 oktober 2022 organiseert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid voor de derde en laatste keer deze spectaculaire dinnershow: Music meets Franciscus, the final edition! Voor deze laatste editie trekt de organisatie opnieuw alle registers open om er een onvergetelijke avond van te maken. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Een avond die alle zintuigen gaat prikkelen

Het Franciscus Huis Weert aan de Biest wordt omgebouwd tot een prachtige feestzaal. In deze sfeervolle ambiance kunnen de gasten gaan genieten van een overheerlijk vijfgangendiner, gecombineerd met een wervelende muziekshow. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma, waarbij de gevoelige snaar letterlijk en figuurlijk geraakt zal worden. Van intieme luisterliedjes en klassiekers uit grote musicals, tot grote spektakelstukken en evergreens.

Ruim 150 Weerter muzikanten op het podium

Voor deze finale editie pakt de organisatie flink uit. Ruim 150 muzikanten en zangers zullen op deze avond voorbij komen. Het groot harmonieorkest van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid werkt samen met het Tungelroys Orkest. De Weerter koren Manoeuvre en de Streetsingers staan op het programma en gedurende de hele avond zullen vele solisten de revue passeren.

Reserveren

Entreebewijzen voor Music meets Franciscus kosten € 150,00 per stuk. Het entreebewijs geeft toegang tot de dinnershow en is inclusief eten en drinken gedurende de hele avond. De ontvangst is vanaf 18:00 uur en het programma duurt tot 01:00 uur. Kaarten kunnen besteld worden via www.musicmeetsfranciscus.nl.

Vorig artikelInschrijvingen NederWEET geopend
Volgend artikelFestiFallz in Weert komt terug op 7, 8 en 9 oktober 2022