Inschrijvingen NederWEET geopend

NEDERWEERT – Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de langverwachte kwis van en over Nederweert op zaterdag 3 september. Ga naar www.nederweet.nl/inschrijven en schrijf je met je team in voor NederWEET.

Eindelijk mogen ze weer. Door corona waren ze genoodzaakt deze derde editie enkele jaren op rij uit te stellen. Maar daardoor hebben ze lang kunnen broeden op ideeën en is de organisatie er wederom in geslaagd een uitdagende editie samen te stellen.

Geef je op als team en bepaal zelf met hoeveel mensen je meedoet. Hoe meer, hoe gezelliger. Geef bij je opgave ook aan voor welk doel je wil strijden. Je kunt dit goede doel verblijden met een leuk geldbedrag. Het inschrijfgeld bedraag €40,- per team.

Ben je nieuw en heb je nog nooit meegedaan? Dan nog even in het kort wat je kunt verwachten van de NederWEET kwis:
Je gaat als team aan de slag met een reeks opdrachten. Die variëren van denkopdrachten tot doe opdrachten. De opdrachten zijn zeer divers en zijn daar waar mogelijk gerelateerd aan de gemeente Nederweert, maar ook algemene kennis wordt gevraagd. De kwis is geschikt voor jong en oud en speciaal voor kinderen zijn ook enkele leuke opdrachten bedacht.

Uitgangspunt is een leuke gezellige dag beleven die gevuld is met doe, denk en puzzelopdrachten. Wacht niet langer en meld je aan!

Vorig artikelHillbilly Moonshiners and Friends op 3 december in Weert
Volgend artikelMusic meets Franciscus in Weert: the final edition