Hillbilly Moonshiners and Friends op 3 december in Weert

WEERT – Je favoriete rednecks komen terug naar De Bosuil! Tijdens het inmiddels traditionele en steevast uitverkochte minifestival The Hillbilly Moonshiners and Friends nodigen deze vieze snoeshanen hun favoriete vrienden uit voor een avond knallen in hun ‘nieuwe hometown’ Weert. Verwacht een lading hete hits, veel humor en de nodige atjes voor extra veel sfeer. De early bird ticketverkoop start aanstaande donderdag 14 juli om 10.00 uur via www.debosuil.nl.

The Hillbilly Moonshiners

Sinds 2014 trekken The Hillbilly Moonshiners door Europa om de podia om te toveren tot een ware Western-experience! De band speelt de grootste hits van artiesten als Michael Jackson, Beyoncé en The Spice Girls en verbastert deze tot echte country hits! De band trad al op tijdens festivals als Sziget Festival, Zwarte Cross, Paaspop en Bevrijdingsfestival Limburg en tourde door Nederland, België, Spanje, Engeland, Hongarije, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Slowakije.

Ook was de band te horen op radiostations als 3FM, NPO Radio 2 en Veronica én deelden ze het podium met acts als Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze. Trek je cowboy outfit maar vast uit de kast, want dat wordt meezingen.

Moerepetazie

Gelegenheidsformatie Moerepetazie ontstond in 2012, met als plan om samen een carnavalsnummer te maken. Op de 21e editie van de Zoepkoel in Venlo werden plannen concreet gemaakt en de knoop doorgehakt: in januari 2013 verscheen de eerste single ‘Komplieët van Slaag’, wat al snel gevolgd werd door een eerste optreden. Met singles als ‘Same Eine Drinke’, ‘Gaat In Mien Glaas’ en ‘Jaqueline’ is Moerepetazie al een aantal jaren niet meer weg te denken van de Limburgse podia.

Stompin’ Grounds

Stompin’ Grounds maakt stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. Na hun deelname aan de BRUL-contest kregen zij een plek als buskers op Southern Bluesnight 2018 en waren ze de openingsact voor het Bluesrock Festival Tegelen 2018. Door de stevige set van dansbare songs krijgen ze iedere zaal aan het dansen.

Vorig artikelOverleden persoon in woning Vlasvenweg Weert is slachtoffer van misdrijf
Volgend artikelInschrijvingen NederWEET geopend