Bospop in de Martinustoren Weert

WEERT – Sting, De Dijk, Amy Macdonald, Passenger. Je hoeft er niet per se voor naar Bospop. Zaterdag 9 juli speelt stadsbeiaardier Frank Steijns diverse bekende nummers van deze topartiesten vanuit de Weerter Martinustoren. Het concert begint om 14.00 uur.

“Jammer dat we de traditie – op de zaterdag van Bospop een artiest in de toren- dit jaar niet hebben kunnen doortrekken. We hadden graag Sting in de toren gezien, maar helaas”, aldus Steijns. “Dus speel ik zelf enkele van zijn tophits.” Huub van der Lubbe van De Dijk was ook graag nog eens naar boven gekomen, maar het paste dit keer qua tijd net niet.

Het verzoeknummerconcert van volgende week 16 juli a.s. is al helemaal volgeboekt. Dat concert begint eveneens om 14.00 uur. 

De concerten zijn het beste te beluisteren op de terrassen rond de Markt, Korenmarkt, Nieuwe Markt en Oude Schut.  

Vorig artikelTijdelijk harder water voor (delen van) Midden- en Noord-Limburg
Volgend artikelPopelende prinsen in plaats van D’n Aáftrap in Weert