Fortuna Sittard – VFL Bochum bij Eindse Boys in Nederweert-Eind

Foto Niels van Renen-Reflection Studio

NEDERWEERT-EIND – Op woensdag 6 juli speelt Fortuna Sittard om 18.00 uur tegen Bundesligaclub VFL Bochum. Deze oefenwedstrijd wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind, dit in het kader van de voorbereiding op de competitie.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft zijn eerste trainingen en wedstrijden erop zitten en langzaam krijgt de ploeg gestalte. Een belangrijke versterking is binnen, men is erin geslaagd de turkse topspeler Burak Yilmaz voor 5 jaar vast te leggen. Daarnaast is de club erin geslaagd Dimitris Siovas langer aan zich te binden, en stelt men alles in het werk om Mats Seuntjens te behouden. Op de eerste speeldag staat de thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma.

VFL Bochum

De Ruhrpottclub van cheftrainer Thomas Reis presteerde afgelopen seizoen prima in de Bundesliga. Zijn team eindigde op een verdienstelijke 13e plaats, de 4-2 winst op Bayern München was ongetwijfeld het hoogtepunt van het seizoen. Traditionsverein VFL Bochum heeft inmiddels diverse internationals in haar kader en wil graag een vaste waarde worden in de Bundesliga. Een prima uitdaging voor Fortuna Sittard, VFL Bochum start het seizoen tegen Mainz.

De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, aanvang om 18.00 uur en de entree is € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Uiteraard is de kantine geopend. Info: www.eindseboys.nl. Mensen uit de regio vragen ze om met de fiets te komen, parkeergelegenheid voor auto’s is beperkt.

Vorig artikel‘Gluren bij de Buren’ bij Maasstraat en Maaspoort Weert
Volgend artikelKom bij de Annamolen in Weert bijen kijken