Munttheater verkoopt al 10.000 kaarten voor nieuw seizoen 22-23

The Francis & Dominic Show - Fotograaf: Mark Engelen

WEERT – Munttheater Weert heeft in de eerste vijf dagen waarin kaarten voor het nieuwe seizoen 2022 – 2023 te koop zijn maar liefst 10.000 kaarten verkocht! 

“De belangstelling van het publiek voor onze nieuwe programmering en brochure is overweldigend groot. Het is hartverwarmend om te horen hoe enthousiast er gereageerd wordt op de voorstellingen die we uitgekozen hebben en de titels die door lokale verenigingen aangeboden worden. Nóg fijner om te merken is dat, na de corona-periode, bezoekers weer enorm veel zin hebben in een ontspannen avond theater. Dat maakt ons ongelofelijk blij en dankbaar!”, aldus directeur Colinda Vergouwen.

Online reserveren

Nieuw dit jaar bij het Munttheater is het vervallen van abonnementen. “We willen een theater zijn voor iedereen, daarom dat alle bezoekers vanaf het zelfde moment kaarten kunnen kopen, of dat er nou één of vijfentwintig zijn. Dat pakte gezien de verkoopcijfers heel goed uit. Daarnaast hebben we onze gasten gevraagd online te reserveren. 96% heeft dat ook gedaan, een ongekend succes.” De gasten die niet over de mogelijkheid beschikten online tickets te kopen, konden een afspraak maken in het theater. Zij werden daar onder het genot van een kop koffie door één van de medewerkers geholpen met hun bestelling.

Programma

Het volledige programma voor het theaterseizoen 2022 – 2023 is te zien op www.munttheater.nl. Hier kunnen bezoekers zelf kaarten bestellen, tot op rij en zelfs stoelniveau via de beschikbare zaalplattegronden.

Er is een uitgebreid aanbod, met voorstellingen van o.a. Hiphopper Brainpower, Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen, Pieter Derks, Het Zwanenmeer met een balletgezelschap uit Oekraïne, Buddy Vedder, Alex Ploeg, Jokie en Jet van de Efteling en Scapino Ballet.

Vorig artikelOnzekere toekomst Sint Jozefkerk Keent
Volgend artikelHaak aan! bij het Haak & Breicafé bij Bibliocenter Weert