Haak aan! bij het Haak & Breicafé bij Bibliocenter Weert

WEERT – Ontspannen samen haken en/of breien, elkaars werk bewonderen, patronen uitwisselen, inspiratie opdoen, technieken leren, advies inwinnen en heel veel gezelligheid. Dat vind je bij het Haak & Breicafé bij Bibliocenter Weert. Dus ‘Haak aan!’ vanaf 4 juli, elke maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Het Haak & Breicafé is voor iedereen die creatief bezig wil zijn en mensen wil ontmoeten. De mogelijkheden en materiaalkeuzes zijn tegenwoordig eindeloos. Het is een heerlijke activiteit om je hoofd leeg te maken en al snel heb je een mooi zelfgemaakt product als eindresultaat.

Aanhaken?

Loop binnen bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250. Aanmelden is niet nodig en het is helemaal gratis. Neem wel je eigen wol en naalden mee. Advies en hulp zijn aanwezig. 

Vorig artikelMunttheater verkoopt al 10.000 kaarten voor nieuw seizoen 22-23
Volgend artikelInloop ‘Duurzaam Rooj’ met kraampjes en lezingen