Spaans zomerconcert in Theaterboerderij Boeket in Nederweert

NEDERWEERT – Op zondagmiddag 10 juli a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito optreden in Tuin van Theaterboerderij Boeket Rosselsweg 3 te Nederweert.

Met hun warmbloedige voorstelling muziek wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Met haar charisma krijgt Monica het publiek snel op het puntje van de stoel. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven. Monica Coronado zingt met haar heldere stem verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit belooft een middag die bol staat van Spaans temperament.

De aanvang is 15.00, de entree is €12,50 aanmelden kan via de site www.theaterboerderijboeket.nl of telefonisch 06-48836902.

Vorig artikelCultureel Lint in Weert groter dan ooit
Volgend artikelEredivisieteams Westa klaar voor het nieuwe seizoen