Eredivisieteams Westa klaar voor het nieuwe seizoen

Foto via Westa

WESSEM – Beide eredivisieteams van Veerhuis Wessem/ Westa en Anytime Fitness Maasgouw/ Westa zijn compleet voor het nieuwe eredivisieseizoen. Het damesteam blijft in grote lijnen intact, in het herenteam vinden er enkele wijzigingen plaats.  

Belgen versterken heren

Het heren eredivisieteam bestaat vanaf september 2022 uit Arturs Reinholds, Jelle Moris, Julien Meurant, Per Gevers, Daan Sliepen en Aleksandrs Maskalonoks. Kopman Arturs Reinholds blijft net zoals jeugdproduct Jelle Moris trouw aan Westa. Nieuwelingen in het team zijn de Belgen Julien Meurant (27 jaar) en de nummer 1 op de Belgische jeugdranglijst, Per Gevers (15 jaar). Daan Sliepen en Aleksandrs Maskalonoks complementeren het team middels een reserverol. Een samenstelling die perspectief biedt voor de toekomst in de eredivisie met spelers die passen bij de ambities van Westa.

Dames zetten in op talent

Het damesteam bestaat vanaf september 2022 uit Mascha Kovtoun, Anouk van den Boom, Daantje Lommen en Kim Hergelink. Met de komst van de 16 jarige in Lanaken woonachtige Kovtoun en de overige piepjonge dames zet Westa vol in op de ontwikkeling van jeugdig talent. Na een succesvolle samenwerking wordt er helaas afscheid genomen van Sara Devos en Kelly van Zon die hun carrière vervolgen in Frankrijk en Kroatië.

Coaches Rob van Lier en Marc Bosman zijn tevreden met de nieuwe teamsamenstellingen; ‘’Net zoals het afgelopen seizoen is handhaving in de eredivisie de doelstelling voor beide teams, waarbij we jong talent de kans geven zich op dit niveau te ontwikkelen. Er wordt dan ook met veel enthousiasme uitgekeken naar de start van het nieuwe tafeltennisseizoen in september 2022’’.

Vorig artikelSpaans zomerconcert in Theaterboerderij Boeket in Nederweert
Volgend artikelWeert financieel gezond