Nacht van de Swaen

café 't Swaentje in Weert

WEERT – Traditiegetrouw organiseert Café ’t Swaentje op de eerste vrijdag van juli ‘Nacht van de Swaen’. Voorheen de nacht van de braderie.

Jules van ’t Swaentje vindt het jammer dat de braderie verplaatst is naar een later moment namelijk zondag 31 juli. Voorheen kon de Weerter horeca, de winkeliers en de braderie elkaar enorm versterken doordat het traditioneel op de eerste vrijdag van juli plaatvond. Nu is dit een stuk lastiger, met name voor de horeca, mensen moeten op maandag toch gewoon weer werken. Voor Jules redenen genoeg om het evenement in een vernieuwde vorm met een nieuwe naam toch traditiegetrouw doorgang te geven op vrijdag 1 juli 2022. 

Een groots spektakel middenin de binnenstad van Weert, op het plein van Café ’t Swaentje. Allereerst zal DJ Farbridges aftrappen om 18.30 uur op het balkon van Café ’t Swaentje. Later op de avond om 20.30u start de hoofdact de band Guarantee op een groots podium.

Gratis te bezoeken

Het festival is gratis te bezoeken, dit is altijd zo geweest. “Zo kunnen we namens café ’t Swaentje een hartstikke leuke festiviteit aanbieden voor jong en oud ongeacht je budget. We maken het toegankelijk voor iedere Weertenaar of bezoeker van buitenaf”, aldus Jules van ’t Swaentje.

  • Aanvang voorprogramma: 18.30 uur
  • Aanvang hoofdact Guarantee: 20.30

Consumptiebonnen zijn vanaf maandag 20 juni al te koop bij Café ’t Swaentje, wanneer met voorafgaan aan het evenement al consumptiebonnen koopt geniet van je van een korting van 10%. 

Vorig artikelNetwerkborrel Gemeente Weert voor ondernemers op maandag 4 juli
Volgend artikelHoofdprijs voor Shantygroep Aan Paol 60 in Woerden