Bantopa Party in Weert keert terug op zondag 3 juli

WEERT – Bantopa, wat betekent letterlijk: “laten we elkaar ontmoeten” komt terug en vindt plaats op zondag 3 juli en start om 13.00uur op de Nieuwe Markt. De toegang is gratis en net als voorgaande edities heeft de organisatie de samenwerking gezocht met verschillende Weerter dansscholen om Bantopa Party extra feestelijk te maken.

Programma

Vanuit haar oorsprong staat Bantopa bekend om een zeer kleurrijk en gevarieerd programma. De middag bestaat uit een variatie van dansdemonstraties en muziek van bands als Edsel Juliet & La Banda Loca en Extazz. DJ Sem draait de dag aan elkaar en de avond sluiten ze af met Afro DJ Romy Janssen. De presentatie is in handen van niemand minder dan Ricardo Ras. Ook zijn dochter Javiera, die al eerder het podium van The Voice Kids mocht betreden, zal de presentatie verzorgen. Tijdens de avond zal er nog een speciale gast langskomen, waar ze vooraf niks over kunnen zeggen. Al met al een zeer compleet programma, dus mis het niet!

Dansdemonstraties

Er zijn gedurende de dag verschillende kleurrijke dansdemonstraties te zien op de dansvloer van o.a. Dansstudio One in Motion, Dansschool Fresh en Deems Dansstudio. Ook zullen Chanel Wittewel & Janet Cadet een kort bezoek brengen aan de middag, aangezien zij wel heel nieuwsgierig zijn naar de kunsten van de verschillende dansgroepen.

Bantopa markt

Uiteraard zijn er ook weer verschillende eetkraampjes waarbij je gedurende de gehele dag van vele culturen en smaken kan genieten. De markt wordt dit jaar weer compleet gemaakt met enkele stands met kleding en ook aan accessoires zal het zeker niet ontbreken. Heb je interesse om ook een marktkraam/stand te huren, neem dan contact op met de organisatie.

Kinderplein 

Voor de kinderen is er een springkussens, kun je suikerspinnen eten, ranja drinken, laten schminken en extensions of een tattoo kan laten zetten. Dit jaar is er ook een speciaal prinsessen entertainmentteam aanwezig van The Talentbox. Gedurende de middag kun je op vaste tijden gezichtsglitters op laten plakken of je haar in verschillende kleuren laten krijten.

Oproep

Bantopa bestaat bekend om de jaarlijkse gezelligheid en is er bekend dat verschillende vriendschappen en relaties in het verleden zijn ontstaan op het evenement. De organisatie is opzoek naar echte “Bantopa-ontmoetingsverhalen”. Op het podium zijn bijvoorbeeld ook verschillende huwelijksaanzoeken gedaan waaraan ze wat extra aandacht willen geven. Heb jij verhalen of wil je een ‘nieuw’ verhaal maken tijdens de komende editie van Bantopa, neem dan contact op met de organisatie op onderstaand mailadres.

Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen volg je de Facebookpagina: https://www.facebook.com/bantopaparty/

Mocht je graag mee willen helpen bij Bantopa 2022, achter de bar of bij de opbouw- en/of afbraak van het evenement dan kun je een e-mail sturen. Ook voor de aanmelding van een marktkraam bij de Bantopa Markt kun je een email sturen naar: [email protected].

Vorig artikelZomerconcert Limburgs Jeugd Symfonieorkest in Thorn
Volgend artikelBij nieuwe opleving corona wil het kabinet de samenleving zo lang mogelijk open houden