Open Dag Herenboeren Land van Weert

WEERT – Herenboeren Land van Weert houdt op zondag 12 juni tussen 11.00 uur en 14.00 uur een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op Herenboerderij Altweert, Grotesteeg 1 in Weert.

Veel bezoekers hebben tijdens de opening van Kasteelpark Nijenborgh afgelopen zondag genoten van de proeverij aangeboden door de Herenboeren. Land van Weert. Op zondag 12 juni kun je nu met eigen ogen zien waar de lekkere onbespoten groenten, fruit en kruiden groeien.

Bezoek de eerste Herenboerderij van Limburg en doe mee met een van de rondleidingen die elk kwartier starten. Ze vertellen je graag over hun duurzame manier van voedsel verbouwen in samenwerking met de natuur. De weersverwachtingen zijn prima.

Parkeren

Kom vooral met de fiets en geniet van de groene omgeving rondom de boerderij. Kom je met de auto, parkeer die dan op het grasveld op de hoek Grotesteeg/Dijkerstraat. Op de boerderij zelf is tijdens de open dag geen parkeerruimte.

Herenboeren Land van Weert

Herenboeren Land van Weert is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Weert en Nederweert. Zij produceren gezond en lekker eten in eigen omgeving voor een goede prijs. Met de opbrengst van het land voeden ze nu wekelijks al 350 monden.

Heb je interesse maar kun je 12 juni niet, meld je dan via de website aan voor een zondagse rondleiding: https://landvanweert.herenboeren.nl/rondleidingen/

Vorig artikelDe spoorpuzzel Antwerpen-Hamont-Weert is compleet
Volgend artikelBierbrouwersgilde De Pelikaan brouwt speciaal jubileumbier voor Sociëteit Amicitia 1842 uit Weert