Van Horne Pop 2022 in Weert op vrijdag 24 juni

WEERT – Na twee jaar is het dan eindelijk zover: Van Horne Pop 2022! Vrijdagavond 24 juni barst het feest los in het muziekcentrum de Bosuil. De battle of the bands voor en door Weerter scholen. Het zal een veelbelovende 32e editie worden met een avondvullend programma.

De dertien bands staan te popelen om jou te vermaken met hun muziek en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Er staan meerdere genres centraal, zoals: rock, pop, rap, indie en Nederlandstalige muziek. Genoeg variatie dus! De deelnemende groepen worden door een deskundige jury beoordeeld op o.a. muzikaliteit en podiumpresentatie.

Al jaren is Van Horne Pop een muziekwedstrijd waar beginnende bands de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben, “De springplank voor aanstormend talent”. Naast het Muziekgala bezit ook Van Horne Pop regionale en zelfs nationale bekendheid. Men kan stellen dat er weinig scholen zijn in Nederland die jaarlijks zoveel bands voortbrengen. Het festival is een begrip geworden in (Midden-)Limburg.

Uiteraard wordt de winnaar van deze talentenwedstrijd beloond en zijn er mooie prijzen te winnen. De organisatie houdt nog even geheim wat er te winnen valt.

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is inmiddels al begonnen. Via de site www.debosuil.nl kan je kaartjes bemachtigen.

Sociale media

Alle informatie, zoals de bekendmaking van de bands of het verloop van de muziekavond, staan op onze Facebookpagina (Van Horne Pop) en op onze Instagrampagina (vanhornepop).

De deuren van het muziekcentrum zullen openen om 19.30 uur en de show zal starten om 20.00 uur.

Vorig artikelFietstocht ‘Rondje Weert’ met stadsgids
Volgend artikelTheatercolleges over de toekomst met Koert van Mensvoort in Munttheater