Onthullende ‘Vriendenreünie’ op 13 juni in Horn

HORN – De onderzoeksjournalisten Joep Dohmen en Paul van der Steen (beiden NRC) presenteren op maandag 13 juni in De Abdij in Horn hun nu al veelbesproken boek ‘De Vriendenreünie’.

‘De Vriendenreünie’ is de opvolger van het in 1996 verschenen ‘De vriendenrepubliek’ en schetst wederom een ontluisterend en onthutsend beeld van integriteitsschendingen door Limburgse ambtenaren, politici en bestuurders, met name van CDA-huize.

 ‘De Vriendenreünie’ werd onlangs genomineerd voor de Tegel, de belangrijkste Nederlandse prijs voor journalistiek. Het is een onthullend boek over Limburgse politici met macht en over een intrigerende, hardnekkige ons-kent-ons cultuur, zowel op lokaal als op provinciaal niveau.

Joep Dohmen en Paul van der Steen geven op 13 juni in Horn een toelichting op hun boek en gaan over deze actuele thematiek graag in discussie met de aanwezigen. De avond begint om 19.30 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Vorig artikelFiets4Daagse De Peel met startpunt in Weert
Volgend artikelActuele thema’s in de spotlight tijdens Arbeidsrecht Congres