Derde editie NederWEET

NEDERWEERT – Er zijn geen beperkingen meer en dat betekent dat de Nederweerter quiz NederWEET dit jaar doorgaat. Noteer alvast in je agenda zaterdag 3 september.

Ook deze derde editie zal bestaan uit een diversiteit aan opdrachten voor jong en oud. De deelnemers kunnen alvast beginnen met het samenstellen van een groep deelnemers, een goed doel uitkiezen en een thuishonk reserveren.

Voorgaande edities hebben ze ruim 30 deelnemende teams gehad. Met veel enthousiasme en strijdlust gingen ruim 500 deelnemers aan de slag met tal van opdrachten. Zowel binnen als buiten.

Korte uitleg

Maar misschien heb je nog nooit gehoord van de NederWEET. Dan nog even een korte uitleg. De quiz is geschikt voor jong en oud. De vragen en opdrachten zijn zeer divers. Soms moet je erop uit om je opdracht te vervullen, soms moet je iets nabootsen of maken, verschillende opdrachten zijn op te zoeken en er zitten cryptische opdrachten bij.

Veel vragen zijn algemeen, maar het zou geen Nederweerter quiz heten als er geen vragen over Nederweert in staan. Samen met je team probeer je alle vragen te beantwoorden. De quiz start in de middag en ’s avonds lever je je opdrachtenboekje weer in.

Hoe jij en je team het er vanaf hebben gebracht hoor je enkele weken later als we de uitslagen bekend maken.

Team

Hoe groot je team is bepaal je zelf, je zoekt een thuishonk (dit kan bij iemand thuis of op een locatie elders) en je zoekt een (KvK-ingeschreven) doel waar je voor wilt strijden. Gezellig met vrienden en/of familie quizzen en opdrachten maken/uitvoeren. Steek de bbq aan, laat wat eten komen of maak zelf wat hapjes. Hoe je de middag invult bepaal je zelf. Het wordt sowieso een gezellige middag.

De organisatie van NederWEET is blij dat ze eindelijk weer aan de slag kunnen. Twee jaar hebben we on hold gestaan en dat is meer dan lang genoeg. Ze gaan weer knallen en hebben er weer ontzettend veel zin in.

Hou de Facebookpagina in de gaten. Like hen als je dat nog niet hebt gedaan. Wanneer je je kan aanmelden zullen ze binnenkort bekendmaken.

Vorig artikel16 juni Sacramentsprocessie Weert
Volgend artikelRegenscenario opening Kasteelpark Nijenborgh Weert