Inschrijven voor de 10e Truckrun Weert

WEERT – Op zondag 4 september 2022 zal de 10e editie van de Truckrun Weert plaatsvinden. Op deze dag geven ze mensen met een beperking uit Limburg en Noord-Brabant de mogelijkheid om in een konvooi van +/- 200 vrachtwagens mee te rijden door het Land van Weert. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor bijrijders.

Mensen met een beperking die graag willen deelnemen aan de Truckrun kunnen zich nog aanmelden. Dit kan door je in te schrijven via onze website. Voor meer informatie, kijk op www.truckrunweert.nl.

Vertrek en aankomst zijn gelegen op het bedrijventerrein Kampershoek, Lumar Verhuurbedrijf, Edisonlaan 16 in Weert. Op deze locatie vindt je een gezellig feestpaviljoen waar je kunt genieten van een lekker hapje, drankje en muzikaal entertainment.

Deelname aan deze Truckrun is mede dankzij onze sponsors geheel gratis. De organisatie zorgt voor een lunchpakket voor de chauffeurs en bijrijders. Wil je de 10e editie van de Truckrun Weert niet missen? Schrijf dan snel in.

Vorig artikelChoral Evensong in de Paterskerk
Volgend artikelOpening Kasteelpark Nijenborgh met musical en vuurshow