Stedelijke Harmonie in Weert viert Antoniusdag en trakteert Weerter publiek

Foto via Brenda Geisse (Pixabay)

WEERT – Op zaterdag 4 juni aanstaande viert de Stedelijke Harmonie St. Antonius uit Weert voor het eerst een Antoniusdag. Met deze dag kunnen ze een aantal activiteiten van de afgelopen coronaperiode inhalen. Het wordt voor de leden, partners én vrijwilligers van de vereniging een gezellige dag.

De jubilarissen van de afgelopen jaren worden gefêteerd en de leden gaan een leuke activiteit in de binnenstad doen.

Concert op Bassin

Maar ‘De Stedelijke’ zou De Stedelijke niet zijn als ze tijdens zo’n dag niet ook het Weerter publiek wil laten genieten van hun muziek. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur zullen zij een concert verzorgen op het Bassin, op het terras bij de Wertha Brewpub.

Er zal een afwisselend repertoire gespeeld worden, met daarbij de altijd humorvolle presentatie van dirigent Tjeu Snoek. Daar is iedereen van harte bij uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Biertje

Aan het begin van het concert wordt een “Stedelijk” biertje gepresenteerd, dat ze in samenwerking met de Wertha Brewpub hebben gebrouwen. Dat is die dag van de tap te bestellen en ook mee naar huis genomen kan worden in blikjes. Om 17.00 uur zal een bekende Weerter buuttereedner ook nog een optreden verzorgen. Dus meteen naar huis na het concert is niet nodig.

Vorig artikelDode vissen in Uffelse Beek bij Grathem
Volgend artikelExpositie Greet Boekholt – van den Berg