Natuur- en weerfoto’s van Jos Hebben in Annamolen Keent

WEERT – De weerfoto’s van Jos Hebben zijn met grote regelmaat te bewonderen op de provinciale en landelijke tv-kanalen in de verschillende weerpraatjes. Jos weet met zijn weer- en natuurfoto’s steeds het landschap in en rond Weert en in het GrensPark Kempen~Broek op een aansprekende en pakkende manier vast te leggen.

Om zijn, vaak indrukwekkende, weerfoto’s te maken moet hij er met de camera regelmatig ook letterlijk bij weer en wind op uit trekken. Een persoonlijke keuze van zijn mooiste weer- en natuurfoto’s is de komende maanden te zien in de Sint Annamolen aan de Keenterstraat  in Weert.

Jos zelf vertelt over zijn hobby waarmee het zelfs landelijk naam heeft gemaakt:  “Mijn hobby voor fotografie is er altijd geweest Sinds 2007, toen de digitale fotografie opkwam, ben ik foto’s naar de diverse weer media gaan sturen. Bijna dagelijks maak ik een wandeling of een  fietstocht in en rond mijn woonplaats Altweerterheide. Ik noem het zelf m’n ‘rondje rond de kerk’ waarbij ik ontzettend kan genieten van alles wat groeit en bloeit in de natuur van GrensPark Kempen-Broek. Evengoed geniet ik van tropische hitte of extreme kou, van strakblauwe luchten tot en met opbollende stapelwolken met regenbuien Dit is waar ik van hou. Dat is ook wat ik steeds met mijn camera probeer vast te leggen.”

‘De Keuze van Jos Hebben, Weer en Landschap van GrensPark Kempen~Broek’ is vanaf 4 juni te bekijken tijdens de openingstijden van de Annamolen, Keenterstraat 1a, Weert. Op zaterdagen open van 10.30 tot 16.00 uur, zondags van 14.00 tot 17 uur.

Vorig artikelJubileumconcert en cd-presentatie Primavera Amorosa in Paterskerk
Volgend artikelDode vissen in Uffelse Beek bij Grathem