GoodSouls brengt single uit

De pop-rockband GoodSouls uit de regio lanceerde vrijdag 20 mei op Spotify, Tidal en andere streamingsdiensten een nieuwe single… hoewel single… ze hebben het aangedurfd om een zevenminuut vierentwintig  lang durend nummer te releasen als single. Het verhaal speelt in WWI en is genaamd ‘Somme Trench Art’…

Het vijftal uit Weert, Nederweert en Griendtsveen timmert al langer aan de weg maar hebben veel last gehad van de Corona-periode. Nu staan ze weer volop op de podia en hopen ze met dit nieuwe nummer ook weer nieuw publiek te vinden. In deze regio is de ‘scene’ erg op de Blues gericht… dat speelt GoodSouls niet…maar er is zeker net zo veel ruimte voor gitaarsolo’s… hopelijk trekken we hiermee ook wat blues minnend publiek over de streep.

De band tipt:  ‘Zet “Somme Trench Art” hard aan in je auto…en luister ‘m helemaal af…. Het voelt een beetje als Radar Love…maar dan anders’

Het nummer is o.a. te beluisteren via spotify: https://open.spotify.com/album/4QUWqdGGszWfqDZKBkOZwj?si=b0a805fca52949ef

Volg de band via

Vorig artikelSchool voor Oekraïense kinderen op kazerneterrein in Weert vandaag geopend
Volgend artikelFilips van Montmorency komt eindelijk thuis