Weert Totaal Festival presenteert een eigen bier

WEERT – Stichting Gran Fiesta, de organisatie achter onder andere het Weert Totaal Festival van aanstaande donderdag, presenteert haar eigen bier: WTF bier, een fris en amberkleurig zomerbier van 5,5%.

Sinds afgelopen Herfsteditie is er een nauwe samenwerking ontstaan met stoombierbrouwerij De Pimpelier uit Budel. Meteen na het Weert Totaal Festival herfsteditie is het idee ontstaan om een eigen bier te gaan presenteren. Herbert Rooymans, eigenaar van de brouwerij is in gesprek gegaan met een aantal leden van Stichting Gran Fiesta om de smaak te bepalen met als resultaat de limited edition van het WTF bier.

Komende donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag wordt het bier gepresenteerd op het Weert Totaal Festival op het Sint Raphaëlpad in Weert. Dit speciaalbier en wijn festival start om 13.00 uur en er zijn 54 speciaalbieren te proeven. 

Na het festival is het bier te bestellen via de stichting. Meer info via [email protected]

Vorig artikelNieuwe serviceclub in Weert: Cum Grano Salis
Volgend artikelExtra ticketverkoop picknick in stadspark Weert