Overtreffende trap opbrengst Weert Collecteert! 2022

WEERT – De jaarlijkse geldinzamelingsactie van Weert Collecteert! heeft het geweldige bedrag opgeleverd van maar liefst € 75.159,47.

Het bedrag van de opbrengst 2022 overtreft voor het tweede jaar op rij alle eerdere opbrengsten van de gezamenlijke collecte voor 19 landelijke goede doelen en fondsen. De organisatie van Weert Collecteert! is dan ook blij verrast met dit geweldige resultaat.  

Hieruit blijkt volgens het organisatieteam opnieuw dat veel inwoners van Weert de geldinzamelingsactie van Weert Collecteert! en daarmee de 19 deelnemende goede doelen en fondsen een warm hart toedragen. Grote waardering verdienen de ruim 200 collectanten die op pad zijn gegaan om hun bijdrage te leveren aan de bijzonder mooie opbrengst van de goede doelen collecte 2022.

Het organisatieteam van Weert Collecteert! wil dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan het geweldige resultaat hartelijk danken!

Vorig artikelHerontwikkeling voormalig woonbegeleidingscentrum Maartenshuis in Weert
Volgend artikelStadsgidsen Weert nemen afscheid van Frans Oerlemans en Jan Lemmen