Appart uit Roermond is de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB!

ROERMOND – Full-service marketingbureau Appart uit Roermond is bekroond met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB. Nadat Appart al een aantal weken koploper was in de top 3 van de categorie MKB Limburg, werd dinsdag 17 mei de winst officieel bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van Meet the Youngsters bij KLG Europe te Venlo.

In 2021 werd Appart uitgeroepen tot ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond’. Het harde en vooral enthousiaste werk werd toen dus al met een mooie titel beloond. En nu heeft Appart de ‘gouden’ medaille voor de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB mogen ontvangen. “We deden dit jaar mee om twee redenen: we wilden de bijzondere beleving en het enthousiasme dat we vorig jaar als team hebben ervaren uiteraard graag herbeleven. En we zouden Appart niet zijn als we niet voor een nieuwe uitdaging zouden gaan. En dus wilden we meedingen naar de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB”, aldus Paul Cremers, medeoprichter van Appart.

De verkiezing is in het leven geroepen om jonge talenten te boeien, te enthousiasmeren en vast te houden voor de Limburgse arbeidsmarkt. Dit jaar vond alweer de zevende editie plaats. Sinds 17 januari zetten de deelnemende bedrijven alles op alles om op de radar van ‘op studie en baan’ oriënterend, jeugdig Limburg te verschijnen en te laten zien dat zij de titel verdienen! Zo ook Appart: het reclame- en marketingbureau presenteerde zich op verschillende manieren aan potentiële toptalenten voor de Limburgse arbeidsmarkt. Paul Cremers: “We kozen bewust voor ludieke filmpjes, want na twee jaar covid waren we allemaal wel toe aan een luchtigere benadering. Het vleugje Appart-humor deed de rest! Hiermee lieten we het échte Appart zien, óók aan mensen die nog nooit van ons gehoord hadden.”

Uitdagend deelnemersveld in Limburg

Limburg wordt bij deze verkiezing traditioneel verdeeld in drie regio’s (zuid, midden & noord), waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen MKB (0-100 medewerkers) en Grootbedrijf (> 500 medewerkers). Dit jaar werd met 168 deelnemende bedrijven een recordaantal behaald. Vanwege het grote aantal deelnemers  werd in Zuid-Limburg zelfs een nieuwe subcategorie geïntroduceerd: Middelgroot bedrijf. Uiteindelijk steunden maar liefst 11.000 mensen hun favoriete bedrijf door een stem uit te brengen. Appart, dat inmiddels 28 medewerkers telt, schaart zich met deze overwinning in een indrukwekkend rijtje voorgangers, waaronder Envida, Meandergroep en Kabisa. Cremers: “De titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB geeft ons een boost om door te pakken!”

Vorig artikelZomerdorpsfeest in Altweerterheide
Volgend artikelWeer muziek in Harmonie St. Joseph 1880 Weert