Waanzinnig Winkelfestijn in Weert

WEERT – Tijdens het Hemelvaart-weekend geniet de hele familie van een bezoek aan Weert! De vijfde editie van het Waanzinnig Winkelfestijn Weert pakt wederom uit met waanzinnige winkelacties tijdens een hele dag uit vol attractief straattheater.

Van donderdag 26 t/m zondag 29 mei staat de Weerter binnenstad in het teken van vele feestelijkheden. Het Waanzinnig Winkelfestijn Weert biedt de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van diverse activiteiten en straattheater. Winkels zijn ook op Hemelvaartsdag geopend, terrassen extra breed uitgestald en trotse ondernemers stunten met diverse zomerse aanbiedingen.

Waanzinnige Winkelacties

Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelfestijn Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen, hoge kortingen en unieke klantcadeautjes. Zo worden diverse loterijen gehouden en worden klanten op verschillende plaatsen lekkernijen aangeboden. Winkelacties worden verkondigd door opvallende posters op de ramen van deelnemende ondernemers.

Hele dag uit

Het Waanzinnig Winkelfestijn biedt alle ingrediënten voor een hele dag uit. Begin met een lekkere kop koffie of brunch in de stad, tik de leukste zomerse koopjes op de kop en geniet van bijzondere muziek- en straattheateracts verspreid over de binnenstad.

Op Hemelvaartdonderdag wordt het Weert Totaal Festival georganiseerd op het Raphaelpad, het groene pleintje in de luwte van de binnenstad, waarbij bezoekers kunnen proeven van vele speciaalbieren en kunnen genieten van live muziek. Vrijdag transformeren de pleinen in het centrum tot het Super Springkussenfestival. Op donderdag en zondag is parkeren gratis, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom.

Straattheater

Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheater-programma van het Waanzinnig Winkelfestijn Weert heeft het allemaal in zich. Geniet samen van afwisselend en verrassend straattheater en combineer dit met gezellig shoppen in de binnenstad van Weert.

Het programma bevat een gevarieerd aanbod van mooi, speciaal en humoristisch straattheater. De acts zijn verdeeld over drie dagen van het evenement. Alle acts spelen elk twee-, drie- of viermaal, dus bezoekers hebben tijdens het winkelen uitgebreid de mogelijkheid te genieten van het entertainment.

Meer info over het programma vind je op www.winkelfestijn.nl.

Vorig artikelLindeboom brouwt als eerste in Nederland op unieke wijze alcoholvrije bieren
Volgend artikelZomerdorpsfeest in Altweerterheide