112 On Wheels in Venlo op zondag 29 mei

VENLO – In de verte hoor je de sirene al en zie je de zwaailichten al in de reflectie van de ramen.  De politie, ambulance, brandweer of een andere hulpdienst schiet te hulp. Een hele wereld van hulpverleningsprofessionals zorgt dag en nacht voor de veiligheid.

Tijdens 112 On Wheels gaat deze wereld een stukje voor je open. Een indrukwekkend internationaal hulpverleningsevenement waar zo’n 200 moderne en oldtimer hulpverleningsvoertuigen uit binnen- en buitenland samenkomen. Tevens verzorgen de hulpdiensten diverse indrukwekkende demonstraties.

Wil je een carrière in de hulpverlening, werk je al als hulpverlener of vind je het gewoon gaaf om deze wereld te beleven? Op zondag 29 mei 2022 kan jong en oud op het Brightlands Campus Greenport Venlo (voormalig Floriadeterrein) prachtige voertuigen bewonderen en ook indrukwekkende demonstraties bijwonen van 11:00 tot 17:00. En is er de mogelijkheid om op het horecaplein wat te eten en te drinken.

Stichting Wensambulance Limburg

112 On Wheels belooft weer een spectaculair evenement te worden voor het hele gezin. De entree bedraagt 3 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis). Door het bezoeken van dit evenement steun je de Stichting Wensambulance Limburg.

Stichting Wensambulance Limburg vervult (laatste) wensritten voor mensen die ernstig ziek, bedlegerig of in de laatste fase van hun leven zijn. Dit kunnen we realiseren door de inzet van een gemotiveerde groep vrijwilligers.

Voor meer informatie zie www.112onwheels.nl. Of check onze socials Facebook of  Instagram.

Vorig artikelAldenborghlezing: Jong, snel en met Weerter roots: de fietsende en koersende pioniers van België
Volgend artikelLindeboom brouwt als eerste in Nederland op unieke wijze alcoholvrije bieren