Zomercarnaval Grathem op 21 mei

GRATHEM – Op zaterdag 21 mei 2022 houdt Carnavalsvereniging de Foekepotters uit Grathem een zomercarnaval. De gehele dag staat in het teken van carnaval en zullen er zoveel als mogelijk activiteiten worden gehouden die door corona niet konden doorgaan.

Vanaf 14.11 uur zal er een grote optocht door de Grathemse straten trekken waar jong en oud zich voor kan inschrijven via de website van de Foekepotters.

Vanaf 15.30 uur barst het Nassaupleinfestijn los op het Nassauplein te Grathem. Ook deze activiteit is voor jong en oud. Voor de jongste is er namelijk een schminkhoek en speciaal optreden van Tim Slaats met zijn magic show, bekend van Hollands Got Talent. Daarnaast zijn er liveoptredens van zanger Mark Gruijthuijsen en ‘Sjöppe Aos’ omlijst door Dj Sil.

Het avondprogramma start omstreeks 19.30 uur en bestaat uit de uitslag van de grote optocht, livemuziek van de band ‘Nuuj helde’ in samenwerking met Grathemse artiesten, ‘Escape plan breakout’ (band), Borekapel Doeër Diek en Dun en Dj Sil.

Voor meer informatie bekijkt je de Facebookpagina van De Foekepotters of ga naar www.foekepotters.nl.

Vorig artikelCon Amore uit Weert zet de deuren open voor nieuw zangtalent
Volgend artikelBevolkingsonderzoek borstkanker in Weert