Con Amore uit Weert zet de deuren open voor nieuw zangtalent

Con Amore

WEERT – Con Amore zet op 17 mei aanstaande de deuren wagenwijd open aan Vrakkerveld 2/B in Weert. Live zingen kan en mag weer. Zingen maakt je vrolijk en geeft je ontspanning, zo luidt het credo van Con Amore.

Gemengde Zangvereniging Con Amore nodigt je van harte uit om op 17 mei a.s. mee te repeteren van 20.00 tot 22.00 uur en het plezier van zingen  te ervaren. Onder het genot van een kopje koffie maken ze kennis met elkaar.

Benieuwd naar het repertoire? Kom dan 14 mei naar het concert in samenwerking met het Weerter Mannenkoor en Mannenkoor Maas- en Neergalm. Het wordt gehouden in Buurthuis Moesel en de entree is gratis. 

Voor meer informatie: conamoreweert.nl

Vorig artikelGratis theatercollege voor groepen 7 & 8 in het Munttheater Weert
Volgend artikelZomercarnaval Grathem op 21 mei