Buiten volleybaltoernooi in Weert

Foto via Pexels

Op zaterdag 25 juni organiseert PrismaWorx VC Weert het jaarlijkse Buiten Volleybaltoernooi. De locatie is dit jaar Sportpark St. Louis naast Sporthal Aan de Bron aan de Limburglaan / Maaslandlaan.

Na het denderende succes van de laatste editie, zal er dit jaar wederom een pubquiz worden georganiseerd waarna er wordt afgesloten met een lekker feest. Omdat ze naast de sporthal spelen kan er ook gebruik worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen zoals de douches.

Toernooi

Het toernooi staat voor iedereen open die een gezellige dag wil volleyballen met vrienden, familie, collega’s en/of kennissen. Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën*:

  • 3×3 hoog – Heren/Dames (vanaf promotieklasse)
  • 4×4 midden – Heren/Dames/Gemengd
  • 4×4 laag – Heren/Dames/Gemengd
  • Jeugd

*indien er te weinig inschrijvingen zijn op 1 categorie, benaderen wij jullie om te schuiven.

De wedstrijden worden gespeeld van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur. Bij te weinig aanmeldingen per poule wordt er geschoven.

Pubquiz

Is je lijf moe van je ongekende prestaties op het volleybalveld, maar ben je mentaal nog scherp? Doe dan ’s avonds mee aan de pubquiz. Vragenrondes over actualiteit, sport, muziek, film en nog veel meer. Deelname bij het toernooi = gratis deelname aan de quiz: schrijf je in en ding mee naar fantastische prijzen.

Niet fit -genoeg- om te volleyballen, maar wel meedoen aan de quiz? Dat kan, dan is het inschrijfgeld enkel €5,-.

De pubquiz zal rond 18.30 beginnen en tot ongeveer 21.30 duren (inclusief prijsuitreiking – daarna dansen). De teams mogen uit maximaal 5 personen bestaan en deelname aan het toernooi betekent automatisch gratis deelname aan de quiz.

Inschrijving

Inschrijven zal moeten geschieden vóór 1 juni 2022 via de website www.vcweert.nl/buitentoernooi/. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 30,- per team en € 20,- voor de jeugdteams.

Dit bedrag dient vooraf over gemaakt te worden op: NL56 ABNA 0453073360 t.n.v. VC Weert/ VCB onder vermelding van “Inschrijving Toernooi” + teamnaam.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen neem dan gerust contact op met de organisatie of mail naar [email protected].

Vorig artikelAanhoudingen in de regio vanwege gestolen landbouwvoertuigen
Volgend artikelAsfaltonderhoud Ringbaan-Noord in Weert van 20 tot en met 22 mei