Asfaltonderhoud Ringbaan-Noord in Weert van 20 tot en met 22 mei

WEERT – In het weekend van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei wordt de asfaltverharding op de Ringbaan-Noord vervangen. Tijdens de werkzaamheden wordt de Ringbaan-Noord tussen de aansluiting met de Sint Luciastraat en de rotonde Eindhovenseweg afgesloten voor alle verkeer. Er is een omleidingsroute.

Vervanging asfaltverharding

Het asfalt op de Ringbaan-Noord tussen de Sint Luciastraat en de rotonde met de Eindhovenseweg is aan vervanging toe. Meerdere asfaltlagen moeten worden vervangen. Er wordt een tussenlaag en een deklaag aangebracht.

De afsluiting van de Ringbaan-Noord wordt gecombineerd met werkzaamheden op de Gouverneurlaan. Hier wordt een nieuwe asfalt- en fietspadcoating aangebracht.

Bereikbaarheid

De Ringbaan-Noord wordt tussen de aansluiting met de Sint Luciastraat en de rotonde Eindhovenseweg afgesloten voor alle verkeer van vrijdag 20 mei 19.00 uur tot en met zondag 22 mei 22.00 uur. Het verkeer wordt via de Ringbanen omgeleid. Deze omleidingsroute wordt met bebording aangegeven. Ook de Gouverneurlaan wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Op de donderdag voor (19 mei) en maandag na (23 mei) het weekend worden in de nachten diverse werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij wordt een halve baan afgezet en is de Ringbaan-Noord met een voorrangsregeling open voor alle verkeer.

Informatiebrief

Direct aanwonenden en bedrijven zijn middels een informatiebrief geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden en de bereikbaarheid.

Vorig artikelBuiten volleybaltoernooi in Weert
Volgend artikelGigantische picknick in Kasteelpark Nijenborgh in Weert