Winnaars uit Weert winnen 11.802 euro per lot van de Postcode Loterij

WEERT – Een onvergetelijke middag voor inwoners van Weert! Voor het eerst sinds twee jaar vierden winnaars vandaag weer een traditioneel wijkfeest. Tijdens het wijkfeest maakte Gaston bekend dat de 1172 deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (6002) per lot maximaal 11.802 euro winnen. De 3300 aanwezige Weertenaren dansten vol vreugde op melodieën van Tino Martin en Gerard Joling, en vierden de winst van de KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro met elkaar.

Voor het eerst sinds twee jaar organiseert de Postcode Loterij weer een traditioneel wijkfeest in de winnende wijk van de KoningsKanjer. De hoofdprijswinnaars, die meespelen met de volledige winnende postcode (6002 AR), verdeelden de helft van het bedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. Zij wisten op zondag 1 mei al wat hun lot waard was. Voor deelnemers met de winnende wijkcode bleef het nog even spannend. Zij hoorden tijdens het wijkfeest dat zij 11.802 euro per lot winnen als zij het maximaal aantal Kanjerpunten (40) hebben verzameld.

Monique: “We spelen al 25 jaar mee met de Postcode Loterij. Het maakte niet uit welk bedrag er op de cheque stond, deze ervaring is al fantastisch. We spelen mee voor het steunen van goede doelen maar dit bedrag van 11.802 euro is natuurlijk geweldig!”

Voordat het wijkbedrag bekend werd gemaakt gaven Michel en Nelly aan: “We weten natuurlijk nog niet wat de hoogte van het wijkbedrag is, maar als het een mooi bedrag wordt willen twee elektrische fietsen!” Zij ontvingen een cheque van 11.802 euro. De twee elektrische fietsen gaan er komen!

Vriendinnen Deborah en Imke reageren dolblij: “We zijn hier heel blij mee! We gaan samen op vakantie.”

Paul en zijn vrouw winnen 23.604 euro: “We vonden het heel spannend! We gaan altijd naar Oostenrijk naar een dorpje op 1500 meter om te wandelen. Nu kunnen we zeker nieuwe stevige wandelschoenen kopen waarmee we de bergen in kunnen!”

KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro

Op zondag 1 mei maakte de Postcode Loterij bekend dat de allereerste KoningsKanjer ooit, van 36,7 miljoen euro, in het Limburgse Weert was gevallen. Vijftien gelukkige deelnemers die meespelen met de winnende postcode (6002 AR) verdeelden de helft van het bedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. Zij namen cheques uiteenlopend van 965.789 euro tot 2.897.368 euro in ontvangst. De andere helft van het bedrag ging naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (6002). Zij hoorden tijdens het wijkfeest dat zij per lot maximaal 11.802 euro winnen.

Vorig artikelWertha Rally 2022 op 12 juni
Volgend artikelGoed moment voor een persoonlijke lening