Internationaal Kinderfestival Weert sprankelt en bruist

WEERT – Na twee jaar noodgedwongen pauze door de coronapandemie wordt dit jaar het Internationaal Kinderfeest Weert weer volop gevierd op zondag 15 mei 2022 van 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Vanwege de onzekere en korte voorbereidingstijd is de opzet dit jaar iets anders. De Nieuwe Markt biedt het decor voor een bont gezelschap dat kinderen, ouders en andere bezoekers gaat vermaken.

Natuurlijk zijn er ook weer heerlijke hapjes en drankjes. Het wordt weer een zeer kleurrijke en gezellige dag zonder (taal)grenzen. Laat je verrassen!

Traditie

De traditie wil dat de kinderen deze dag centraal staan. Maar er is voor alle bezoekers, klein én groot, genoeg te beleven. Kinderen met verschillende achtergronden laten zien dat zang, dans, muziek, spel en samenzijn verbindt. DéDé Dance (Nederweert), United nu Music/Special Twist, One in Motion Dance & Workout Studio, Puma Gym, Rick Dansafdeling en Talent Box zorgen voor een gevarieerd en mooi programma, waarbij gegarandeerd de voetjes van de vloer gaan!

En op het Open Podium mag (nieuw) talent zich naar hartenlust presenteren.

Win prijzen met de kleurplaat

Voor alle kinderen: download de kleurplaat die je kan downloaden via www.kinderfestivalweert.nl. Lever de ingekleurde plaat in op 15 mei voor 14.00 uur in bij de organisatie (podium Nieuwe Markt). Er zijn weer hele leuke prijzen mee te winnen.

Meer informatie kun je vinden via de website, Facebook en Instagram.

Vorig artikelDienst voor Oekraïense gasten in Weert
Volgend artikelNieuwe gedichtenbundel Sjannie van Nierop