Dienst voor Oekraïense gasten in Weert

WEERT – De vluchtelingen uit Oekraïne worden verwelkomt in Weert door de Broederschap. Voor hen wordt een bijeenkomst georganiseerd om kennis te maken met elkaar en met onze gemeenschap.

Gebedsdienst

Op zaterdag 14 mei van 10.30 tot circa 11.45 uur is er een mooie gebedsdienst in de St. Martinuskerk in Weert. Vader Sitko, een Oekraïens sprekende priester, zal voorgaan in de gebedsdienst. Vocaal ensemble Vocomotion, onder leiding van Har van Pol, zorgt voor passende gezangen. Iedereen is van harte welkom.

Ontvangst voor genodigden

Aansluitend aan de gebedsdienst zijn de Oekraïense gasten, de leden van hun gastgezinnen en de broeders en zusters van de broederschap uitgenodigd voor de lunch bij de zusters Birgittinessen in de Maasstraat. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 13 mei opgeven via [email protected].

Vorig artikelTijdelijke sluiting woning Regentesselaan 37 Weert
Volgend artikelInternationaal Kinderfestival Weert sprankelt en bruist