Jubileum voor Greep naar de Hoorn: 25ste editie op 10 september 2022

WEERT – Na een jaar afwezigheid zal de Greep naar de Hoorn weer plaatsvinden op zaterdag 10 september 2022. Dit jaar is het de 25ste keer dat het evenement plaatsvindt en dit wordt gevierd met een speciale jubileum editie.

De Greep naar de Hoorn is het fundraising-evenement van de Stichting Weerter Bedrijven competitie. Het wordt georganiseerd door de gezamenlijke Weerter serviceclubs.

Als je denkt dat jouw team goed op elkaar is ingespeeld, doe dan een Greep naar de Hoorn! Het is de ultieme challenge voor (bedrijven)teams uit Weert en omgeving en vraagt het uiterste van je creativiteit, vindingrijkheid, conditie én samenwerkingsvermogen. En het mooiste is: iedereen speelt voor het goede doel. De Greep naar de Hoorn sponsort jaarlijks een aantal lokale goede doelen.

Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website www.greepnaardehoorn.nl of door te mailen naar [email protected]

Vorig artikel‘Trots dat onze zoon Tom een toekomst als boer aandurft in deze onzekere tijden’
Volgend artikelTentoonstelling Gemeentearchief Weert over 1572; de Geboorte van Nederland