Zomerfestijn Leveroy en Outrageous Festival zijn terug

LEVEROY – Na twee edities die niet doorgingen vanwege het coronavirus keren Zomerfestijn Leveroy en Outrageous Festival op 22 en 23 juli terug.

De festivals trekken samen elk jaar ongeveer 3500 bezoekers naar Leveroy en hopen dat feestvierders in 2022 weer in grote getalen naar het kleine kerkdorpje zullen trekken. De organisatie ziet editie 2022 met vertrouwen tegemoet en wil er een speciale, onvergetelijke editie van maken.

In 2019 vonden de laatste edities van Zomerfestijn Leveroy en Outrageous Festival plaats. Tot tweemaal toe moest de organisatie in 2020 en 2021 de festivals cancelen vanwege het coronavirus.

Directeur Luuk Verstappen ziet editie 2022 met vertrouwen tegemoet: “De afgelopen 2 jaren zijn de festivals helaas afgelast, maar dit heeft ons wel de kans gegeven om extra lang en goed na te denken over de uitvoering van een aantal ideeën die we tijdens deze editie gaan uitvoeren. Alle vrijwilligers hebben er ontzettend veel zin in om er samen met de bezoekers een fantastisch feest van te maken op 22 en 23 juli!”

Op vrijdag 22 juli openen de deuren voor jong en oud zich tijdens Zomerfestijn Leveroy, het muziekfestijn met Nederlandstalige en Limburgse muziek. Op zaterdag 23 juli kan iedereen vanaf 18 jaar tijdens Outrageous Festival dansen op verschillende muziekstijlen, van Dance tot Techno en van R&B tot Après ski.

De verkoop van de Early Bird tickets zal snel van start gaan en kort daarop zal de line-up van het festival bekend worden gemaakt. Op de social media kanalen en op de websites van de festivals is er meer informatie te vinden.

Voor meer informatie over het festival, kijk op www.outrageousfestival.nl of www.zomerfestijnleveroy.nl.

Vorig artikelEen beter leven voor de kip én de boer’
Volgend artikelBrand in woning na klus aan dakgoot in Weert