Dwars Makelaars opent vestiging in Roermond

WEERT / ROERMOND – Deze week opende Dwars Makelaars Roermond haar deuren. De activiteiten in Midden-Limburg zijn in de 25 jaar dat Dwars Makelaars bestaat niet onopgemerkt gebleven. De wens om als full-service makelaarskantoor toonaangevend te zijn in de regio Zuid-Oost Brabant en geheel Midden-Limburg maakte dat ze iets miste.

Met de opening van de vestiging Eindhoven in 2019 konden ze de opdrachtgevers en klanten in de richting van Zuid-Oost Brabant al completer ondersteunen. Nu ze drie jaar verder zijn en kunnen spreken van een succesvolle vergroting in hun werkgebied is het voor Dwars Makelaars het juiste moment om een vestiging in Roermond te openen. Op deze manier wordt het werkgebied verder gecompleteerd en kunnen ze de klanten en opdrachtgevers in een nog breden gebeid van dienst zijn. Bij Dwars Makelaars zijn ze niet bang voor vernieuwing. Ze leggen de lat hoog en doen dingen net iets anders. Tegen de stroom in, daarin zijn ze misschien wel een beetje Dwars.

Voordelen voor de klanten

Het openen van deze derde vestiging heeft een grote meerwaarde voor de klanten, woningzoekenden en (professionele-)opdrachtgevers. Het taxatiegebied wordt sterk vergroot evenals het woningaanbod en het aantal potentiële kandidaten voor de verkoop van de woning. Afstanden worden kleiner, woningzoekenden trekken naar de steden of kiezen juist de andere weg naar een van de mooie dorpen die het gebied rijk is.

Zo lijkt (hybride-)thuiswerken de nieuwe norm te worden. Een fijne plek om te wonen is hierbij erg belangrijk. Ze zien hierin veel nieuwe mogelijkheden en kunnen daar met de 3 vestigingen in Weert, Eindhoven en Roermond volledig in ondersteunen.

Zelfde koers, uitbreiding voor de toekomst

NVM Makelaar Eugène Konings neemt in Roermond de dagelijkse gang van zaken voor zijn rekening. Bekend in de regio is hij, met ondersteuning van René Dwars als oprichter en oud-eigenaar van Dwars Makelaars en Maarten van Laer als directeur-eigenaar van Dwars Makelaars, het gezicht van het kantoor in Roermond. Het enthousiaste team van Dwars Makelaars zorgt voor de nodige praktische ondersteuning.

Voor informatie en het inplannen van bezichtigingen kun je terecht bij de secretaresses Bianca, Jolanda en Rowan. Zij zijn en blijven het eerste aanspreekpunt voor alle vestigingen.

Ze zijn met heel veel enthousiasme aan de slag gegaan en zien je graag op het kantoor in Roermond, Eindhoven of natuurlijk in Weert. Kies voor de makelaar die er voor jou is. Schroom niet om even contact op te nemen als je nog vragen hebt.

Meer informatie: https://www.dwarsmakelaars.nl/

Facebook

Vorig artikelHernieuwd Swaentje geopend
Volgend artikelLimagrain Ingredients B.V. nieuwe partner Basketbal Academie Limburg (BAL)