De EHBO vereniging Nederweert start nieuwe EHBO cursus

NEDERWEERT – De EHBO vereniging Nederweert start vanaf 6 april met een EHBO cursus voor volwassenen.

De EHBO doet vooral een oproep aan vereniging om haar leden te motiveren om een cursus te volgen. Het voordeel daarvan is dat er bij bijeenkomsten en/of evenementen door eigen leden EHBO verzorgd kan worden en dat er daardoor geen beroep gedaan hoeft te worden op de EHBO vereniging. De EHBO heeft steeds minderleden die inzetbaar zijn.   

Vanaf het 16e jaar kan iedereen een volledige EHBO-cursus volgen. De lesavonden duren van 20:00 – 22:15 uur en worden gegeven in de Pinnenhof in Nederweert. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist het zogenaamde Eenheidsdiploma EHBO. De cursist kan zich daarna als lid aanmelden bij de EHBO vereniging, maar dat is niet verplicht. De cursus kost € 175,00 incl. examenkosten, administratiekosten en cursusmateriaal.

Alle cursussen worden gegeven door eigen kaderinstructeurs en voldoen aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Cursussen en herhalingslessen worden volgens het competentiemodel gegeven zodat de kwaliteit gewaarborgd is.

Aanmelden voor een cursus kan eenvoudig via de website www.ehbonederweert.nl/cursus

Vorig artikelPaaswake in de Paterskerk in Weert
Volgend artikelFilmdocumentaire over Wertha Brouwerij Weert