Rommel- en vrijmarkt Grathem op 24 april

GRATHEM – Op zondag 24 april 2022 houdt Schutterij Sint Severinus Grathem de traditionele rommel- en vrijmarkt. Nu de laatste coronabeperkingen zijn vervallen, kan dit in de regio Midden-Limburg populaire evenement na enkele jaren afwezigheid weer gehouden worden.

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn koopjesjagers, ‘gezellige-rondneuzers’, curiosa-verzamelaars en alle andere belangstellenden van harte welkom aan de Sportlaan 5 te Grathem. Entree: 2 euro.

Een dag eerder, op zaterdag 23 april, maakt de schutterij een rondgang door Grathem om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. Denk daarbij aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken. Milieugevaarlijke stoffen, grote meubelstukken, koelkasten en diepvriezers kunnen niet meegenomen worden.

De opbrengst van de rommel- en vrijmarkt komt geheel ten goede aan de vereniging.

Mensen die een plek op de vrijmarkt wensen, kunnen zich opgeven bij [email protected].

Vorig artikelAanmelding Cultureel Lint in Weert geopend
Volgend artikel28e wandeltocht ‘Het Kruis’ in Nederweert-Eind