Paashazen trakteren tijdens koopzondag Weert

WEERT – De Weerter koopzondag van maart, steevast gehouden op de laatste zondag van de maand, staat in het teken van voorjaarsmode en Pasen. In de binnenstad delen paashaasjes chocolade eitjes uit.

Eenieder die op koopzondag 27 maart het centrum bezoekt maakt grote kans een paashaas tegen te komen. De haasjes delen aan het winkelende publiek chocolade paaseitjes uit om alvast extra in de paasstemming te komen. De activiteit wordt georganiseerd door BIZ Ondernemers, de ondernemerssamenwerking in de binnenstad.

De koopzondag biedt drie weken voor Pasen perfect de gelegenheid om een leuke lente-outfit te vinden. De etalages van de modewinkels zijn getransformeerd tot het kleurrijke decor van een middag ongedwongen winkelen. De weergoden zijn ons al dagen gunstig gezind en dat belooft ook het geval te zijn voor deze koopzondag, dus ideaal voor de combinatie met een terrasbezoek.

Laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom.

Vorig artikelKom kennismaken met Rotary club Weert
Volgend artikelNieuwe leden toegetreden tot Raad van Toezicht Munttheater