Nieuwe leden toegetreden tot Raad van Toezicht Munttheater

Fotograaf: Irene van Wel

WEERT – Met ingang van 8 maart 2022 zijn mevrouw Monique Princen–Stultiens en de heer Jack van de Vliert benoemd als leden van de Raad van Toezicht van het Munttheater in Weert.

Met hun komst bestaat de raad weer uit vijf leden, na het eerdere vertrek eind 2021 van Peet Mertens (einde termijn) en Madelon Demeijer (nieuwe functie Provincie Limburg).

Over Monique Princen

Monique Princen – Stultiens is al 25 jaar mede eigenaar van Tal Techniek en heeft daarnaast een ruime ervaring als toezichthouder bij onder andere het SJG Weert. Ook was zij voorzitter MKB afdeling Limburg van 2015 tot en met 2021 en voorzitter van Ondernemend Limburg (2016 – 2019). Begin 2022 werd zij benoemd tot Weertenaar van het jaar.

Over Jack van de Vliert

Jack van de Vliert heeft ruim 20 jaar marketing ervaring. Als consulent, manager en communicatie adviseur heeft hij bij diverse werkgevers en binnen zijn eigen organisatie Atlas marketing zijn sporen verdiend. Sinds 2015 is hij werkzaam bij de Efteling, waar hij momenteel manager Marketing en Sales (Inter-)nationaal is.

Reactie directeur Colinda Vergouwen

Directeur Colinda Vergouwen over de nieuwe toezichthouders: “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Monique en Jack. Ze zijn beiden erg enthousiast en hebben een passie voor cultuur. Met hun kennis en ervaring vullen zij de openstaande profielen Ondernemerschap en Marketing ruimschoots in. Samen met Wim Hoogers (voorzitter), Gerard Berns en Maldie de Corti vormen zij een Raad van Toezicht die bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van het Munttheater.”

Vorig artikelPaashazen trakteren tijdens koopzondag Weert
Volgend artikelGeen verlenging voor BIZ Ondernemers Binnenstad Weert